top of page

HV deler erfaringer gjennom ny forening

Oppdatert: 27. okt. 2021
Foto: Børge Sandnes


Nærmere 40 000 soldater utgjør Heimevernets styrkestruktur. Nå får tjenestegjørende soldater og alle som har et hjerte bankende for nettopp Heimevernet sin egen forening.


Nyopprettede Heimevernssamfunnet er en partipolitisk og uavhengig forening som bygger på verdiene respekt, ansvar og mot. Ett av målene til foreningen er å utvikle lederskap blant Heimevernssoldater, jobbe for Heimevernets utvikling og bidra til et godt samarbeid mellom Heimevernet og sivilsamfunnet.


 

- HV-soldater er pålagt krevede plikter etter den militære straffelov. Vi ønsker med Heimevernssamfunnets aktiviteter å gi soldatene mulighet til å forberede seg mentalt og utvikle sitt lederskap i tiden mellom årlige treninger, Landsstyreleder, Magnus Jonsrud Kaardahl.


- Jeg meldte meg inn i Heimevernssamfunnet fordi jeg har tro på konseptet, nemlig en felles arena for alle oss som er opptatt av Heimevernet og alt det positive som HV står for, forklarer forsvarssjef og tidligere sjef for Heimevernet, General Eirik Kristoffersen.


- Som sjef HV er jeg prisgitt alle gode initiativ som får Heimevernet til å virke enda bedre, sier sjef for Heimevernet Generalmajor Elisabeth Gifstad Michelsen.546 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page