top of page

Vellykket premiereTorsdag denne uken hadde Heimevernssamfunnet sitt aller første medlemsmøte, og det ble en ubetinget suksess.

Foreningen Heimevernssamfunnet, som samler engasjerte medlemmer med et hjerte for nettopp Heimevernet, avviklet sitt første medlemsmøte denne uken. Landsstyreleder Magnus Jonsrud Kaardal var svært spent på oppmøte og interessen for arrangementet.

Over all forventning

- Man vet jo aldri. Heimevernssamfunnet er nystartet og kanskje ikke så godt kjent, men dette gikk over all forventning, sier Kaardal.

Hele 60 personer fulgte Teams-møtet torsdag kveld, og kommentarfeltet flommet over av spørsmål fra nysgjerrige deltakere.

- Vi har lagt mye arbeid ned i forberedelsene. Vi valgte denne gangen å gjennomføre et åpent medlemsmøte, det vil si åpent for alle som har et hjerte for Heimevernet – og det var mange, fortsetter Kaardal.

Heimevernsånden

Gjennom det to timer lange møtet, deltok og fulgte forsvarssjef og general Eirik Kristoffersen medlemsmøtet direkte fra øvelsen Cold Respons. Foredraget hans som både hadde et nøkternt øye på situasjonen i dag, og hvor Heimevernet som forsvarsgren skal i fremtiden, fenget og engasjerte deltakerne.

- Tusen takk for jobben dere gjør og initiativet Heimevernssamfunnet, jeg tror dere er inne på noe her og likte ordet «Heimevernsånden», noe jeg skal ta med meg videre, sa Kristoffersen.

I tillegg til Kristoffersens foredrag og landsstyreleder Kaardals informasjon om foreningen og motivasjonen bak initiativet, foredro områdesjef i Heim HV-område og instruktør ved HVVS, Ketil Spjøtvoll om Heimevernets historie, og trakk opp nettopp begrepet «Heimevernsånden».

206 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page